Software si programare

We have found 67 items matching your search query.

no-image-40788
www.innovationpartner.ro/

Implementare SAP

392
Daca cautati un partener SAP certificat si cu experienta interantionala, Innovation Partner – NTT Data este alegerea perfecta. De la proiecte de implementare full life cycle, la auditari si mentenan
no-image-40298
www.https://invox.ro

Call Tracking Software

381
Call tracking software pentru publicitatea online si offline. Cresterea numarului de conversii telefonice prin folosirea platformei de call tracking Invox.ro.
no-image-38208
www.ds-solution.ro

DS Inginerie Scan Software

425
Compania noastra furnizeaza solutii complete pentru identificarea automata a datelor: imprimante coduri de bare, imprimante pentru carduri, cititoare coduri de bare, terminale mobile, solutii RFID, co
no-image-37823
www.aplicatiismartphone.ro

Aplicatii mobile Android si IOS

489
Afacerea ta pe mobil! Atrage sute de clienti noi si mareste profitul! Piata utilizatorilor de aplicatii mobile Android este in crestere!
no-image-34530
www.ymens.ro

Solutii ERP si CRM in cloud

466
Solutii de tip ERP si CRM oferite in cloud in sistem de SAAS. Servicii de monitorizare flote auto, facturare online, baza de date legislativa si altele.
no-image-33211
www.shopernicus.ro

Cat costa un magazin online

558
Shopernicus.ro este platforma de comert online potrivita afacerii tale, platforma ce te va ajuta sa iti cresti vanzarile in mediul online incepand de astazi
no-image-25719
www.programfacturareonline.ro

Program Facturare Online

568
Program facturare online pentru a emite facturi si chitante asociate, simplu si rapid. Soft emitere facturi online cu perioada de testare gratuita de 61 de zile!
no-image-22564
www.conectoo.ro

Newsletter software

769
Conectoo este o aplicatie web, usor de utilizat.
no-image-21526
www.software360.ro/

Solutii Software de Business

467
Solutii software de business in mediul online, aplicatii web customizate, dezvoltare software utilizand tehnologii Microsoft, Asp.Net, Silverlight, Asp MVC, aplicatii pentru mobile cu Android si Wind
no-image-21888
www.certdigital.ro

Semnatura electronica si certificat digital

516
CertDigital.Ro este furnizor autorizat de certificate digitale calificate. Solutii pentru semnatura digitala (electronica) si criptarea informatiilor.
no-image-19071
www.resetare.ro

Resetare Imprimanta Samsung SCX/ML/CLP/CLX

432
Resetare Imprimante Samsung- Elimina chip-ul de la cartus definitiv! Resetare imprimanta Samsung color!
no-image-18822
www.albasoft.ro

Case de marcat si soft contabilitate

476
Albasoft se prezinta ca un sistem informatic integrat, modern, ce va ofera posibilitatea sa gestionati corect si complet activitatea financiar-contabila. Intrati pe site pentru detalii.