Tropolino.com Online Hotels Booking

   www.tropolino.com
Vezi website Adaugă la favorite Contactează autorul

Tropolino.com este un site de rezervări hoteliere la nivel mondial, a fost lansat în februarie 2012, si permite călătorilor sa faca rezervări hoteliere gratuite pe bază de confirmare imediata.

Bazându-se pe o comunitate de contribuitori, Tropolino a reușit să adune până la sfârșitul anului 2012 hoteluri situate in Europa Centrala si de Est, Oceania, Africa sau Asia.

La un an după ce a fost lansat, Tropolino este un concurent minor pe piața on-line de rezervari hoteliere, dar spera sa sporeasca parteneriatul cu până la 5000 de hoteluri din întreaga lume în 2013.

În timp ce Tropolino se adresează mai mult vorbitorilor de limbi latine, Guestus este versiunea destinata pentru cei care vorbesc limba engleză.

Istorie

Compania a fost fondata de doi fosti programatori IT din Toronto, Canada, care au avut ocazia de a gestiona o afacere de cazare in București, România. De asemenea, au calatorit mult pentru a se asigura că Tropolino.com are informațiile cele mai exacte.

Tropolino.com este acum deținuta și gestionata de către Alia Global Services, o companie privata, oferind clienților săi posibilitatea de a rezerva camere de hotel on-line la nivel mondial.