Software Agendis - Pentru Avocati

   www.agendis.ro
Vezi website Adaugă la favorite Contactează autorul

Agendis este un sistem informatic destinat avocatilor prin intermediul caruia puteti sa va gestionati intr-un mod simplu si eficient dosarelor aflate pe rolul instantelor judecatoresti. Agendis va ofera mobilitate, operabilitate, eficienta si rigurozitate in activitatea dumneavoastra de zi cu zi.
ESTE INTEGRAT CU PORTALUL INSTANTELOR JUDECATORESTI
Salvati dosarele dumneavoastra prin preluarea datelor de pe portalul instantelor judecatoresti, iar termenele de judecata, solutiile si calendarul dumneavoastra – vor fi actualizate automat.

Organizati-va activitatea eficient cu ajutorul calendarului personalizat! Gestionati intalnirile, sarcinile si termenele de judecata in mod practic si eficient. Se sincronizeaza automat cu portalul instantelor judecatoresti

Pentru fiecare dosar puteti gestiona in cadrul sistemului un numar nelimitat de documente scanate, fisiere word, excel, pdf si altele.
MANAGEMENTUL CHELTUIELILOR
Gestionati cheltuielile de judecata si/sau de deplasare pentru fiecare dosar in parte. Aveti astfel o evidenta stricta a cheltielilor in vederea refacturarii si a calculelor de profitabilitate.
COMENTARII SI NOTITE
Introduceti comentarii referitor la dosarele dumneavoastra atat de pe web cat si direct de pe telefonul mobil. Vizualizati comentariile introduse de dumneavoastra si persoanele cu care ati partajat dosarul.
LUCRATI IN ECHIPA / TRANSPARENTA TOTALA FATA DE CLIENTII DVS
Partajati dosarele cu colegii dumneavoastra pentru a gestiona in mod centralizat notitele, documentele si cheltuielile acestora.
Partajati dosarele cu clientii dumneavoastra pentru a urmari impreuna evolutia dosarului.
ARHIVARE DOSARE / TIPARIRE INFO DOSAR
Arhivati dosarele vechi pentru o mai buna gestionare a acestora si pentru optimizarea abonamentului Agendis!
Tipariti informatiile referitoare la dosarele dumneavoastra pentru a le preda clientilor sau pentru a le atasa dosarului fizic.