Sisteme de ghidare automata a utilajelor de constructii

Strada Morii, Mogoșoaia, România    www.sitech-romania.ro
Vezi website Adaugă la favorite Contactează autorul

Sitech Romania Construction Technology, parte a retelei internationale Sitech, este unicul dealer pentru automata a utilajelor de constructii, pe teritoriul Romaniei si al Republicii Moldova.

De la sistemele 2D care ghideaza utilajul in lucrarile de nivelare (crearea de pante sau nivelare la o anumita cota) pana la sistemele 3D cu receptoare GPS sau cu Statie Totala Universala, sistemele Trimble sunt robuste, flexibile, usor de utilizat, pe deplin upgradabile si portabile intre diferitele din flota constructorului, pentru a satisface o gama larga de aplicatii si cerinte ce apar pe santier.

Prin Sitech – Romania, beneficiati de o echipa de ingineri prezenti pe teritoriul intregii tari, de tehnicieni cu experienta, de formatori profesionisti si de asistenta tehnica disponibila permanent pentru a raspunde nevoilor dumneavoastra.

Contactati-ne si aflati cat de usor este sa utilizati tehnologia Trimble pentru a va imbunatati semnificativ fluxul de lucru, astfel incat sa sporiti productia, sa imbunatatiti precizia de lucru si sa reduceti costurile de operare.

URL website Sisteme de ghidare automata a utilajelor de constructii
Ţară Romania
Judeţ Județul Ilfov
distanţă 1,387 kilometri
Address Strada Morii, Mogoșoaia, România
Categorie
Keywords