Salon Infrumusetare Mickaela

   www.mickaela.ro
Vezi website Adaugă la favorite Contactează autorul

Mai mult decat un simplu salon, este o mica oaza de liniste si relaxare in, unde personalul nostru stie sa te faca sa te simti rasfatata, te va ajuta sa-ti redescoperi frumusetea naturala si look-ul care ti se potriveste cel mai bine.
Paseste in salonul nostru de infrumusetare din Bucuresti, sectorul 2, cartier Lacul Tei, si o atmosfera calda si reconfortanta te va intampina, iar pentru ca tu sa fii cat mai multumita iti punem la dispozitie o gama larga de servicii de care sa te bucuri in voie: coafura, cosmetica, manichiura & pedichiura, unghii false, masaj, solar.
In salonul nostru va stam la dispozitie cu personal atent selectionat , deosebit de amabil si primitor , cu aparatura de inalta performanta , produse profesionale de lux, intr-un mediu deosebit de elegant si rafinat, toate acestea pentru a fi in masura sa satisfacem si cele mai exigente gusturi.
Speram ca pe site-ul salonului de infrumusetare Mickaela din Bucuresti vei gasi suficiente motive pentru a ne face o vizita cat mai curand si, cu siguranta, vei reveni cu drag ori de cate ori vei simti nevoia de a fi relaxata, rasfatata si mai frumoasa!