Purificator aer salin: Salin S2 - Salin Plus

   www.aer-salin.ro
Vezi website Adaugă la favorite Contactează autorul

Tratamentele cu aerosoli salini de la malul mării şi terapiile la salinele naturale sau artificiale sunt metode recunoscute de îmbunătăţire a stării generale de sănătate. Purificatorul de aer cu filtru salin îmbină efectele benefice ale unei astfel de terapii cu confortul casei tale. Cu aparatele Salin nu mai este necesară deplasarea pacienţilor în zonele cu aer sărat, microclimatul prielnic tratamentelor putând fi adus în locuinţa proprie.

Rurificator aer salin
Cu terapia Salin, organismul îşi stimulează imunitatea şi devine mai rezistent la îmbolnăviri. Pe termen lung scade frecvenţa administrării medicamentelor şi implicit se reduce riscul apariţiei rezistenţei la anumite antibiotice sau reacţiile nedorite la alte substanţe.

Salin acţionează prin trecerea permanentă a aerului printr-un strat de sare de mină realizând un conţinut discret, dar permanent, de aerosoli în spaţiul ambiental, modificând ionizarea aerului. Acest procedeu extrem de simplu nu implică sub nicio formă administrarea de medicamente sau suplimente, imobilizări la pat sau regimuri alimentare. Scade intensitatea crizelor de sufocare, numărul trezirilor nocturne şi tusea matinală în astmul bronşic.

Aparatele Salin S2 si Salin Plus
Dispozitivul Salin este comod în utilizare prin faptul că asigură o purificare generală a aerului în spaţiul unde este utilizat: spaţii de lucru, birouri, locuinţe etc. Purificatorul Salin are o construcţie simplă, conţinând un ventilator şi un bloc filtrant cu granule de săruri. Cu toate acestea, pe cât de simplu este principiul, pe atât de complex este mecanismul de acţiune asupra organismului.

Inhalatorul InSalin
Mini-inhalatorul individual InSalin este eficient ca terapie ajutătoare în tratarea diverselor afecţiuni ale căilor respiratorii superioare şi inferioare: astm bronşic, bronşite, sinuzite, rinite, alergii respiratorii etc.
InSalin este un dispozitiv destinat utilizării la purtător ceea ce permite folosirea înainte, după sau pe durata expunerii în medii care activează problemele respiratorii. La scoală, la sala de gimnastică, la serviciu, în aglomeraţii sunt numai câteva dintre situaţii în care InSalin poate fi de un real ajutor.