Lindstadt SRl furnizeaza acoperisuri de calitate!

Sibiu, Romania    www.lindstadt.ro
Vezi website Adaugă la favorite Contactează autorul

Lindstadt SRL, societate infiintata pe vechea structura a unor companii de top la nivel global, promoveaza produse si solutii moderne pentru constructii civile, industriale, agricole, sportive, etc.
Lindstadt SRL, furnizeaza produse si servicii Lindab la cel mai inalt nivel, dar si alte solutii alternative de calitate superioara din gama Prova. O echipa experimentata si bine pregatita, sustinuta de soft-uri de ultima generatie, vine permanent in sprijinul clientilor sai cu idei noi si solutii eficiente pe termen lung.
Produsele si sistemele promovate de societatea noastra pentru clientii sai sunt: sisteme de acoperis din clasica si cu granule minerale; acoperisuri din si tabla prefaltuita; sisteme pluviale de ; accesorii, elemente de tinichigerie si sisteme de siguranta pentru invelitori; ferestre de mansarda si luminatoare; scari de pod; porti de garaj; sisteme de acoperis si fatada cu tabla cutata trapezoidala, tabla sinus, casete de fatada, panouri sandwich, casete structurale; profile zincate; tabla cutata cu profil inalt; cladiri metalice multifunctionale la cheie ce cuprind structura metalica, peretii, acoperisurile si toate accesoriile necesare.
Localizata in Sibiu, nod rutier important din centrul tarii, compania isi poate promova cu succes produsele catre toate zonele tarii si nu numai. Credem cu convingere că a fi aproape de clienţii noştri este foarte important, deopotrivă din punct de vedere geografic, dar şi relaţional. Astfel că vei avea mereu aproape de tine un partener gata să-ţi pună planurile în practică, sa-ţi asigure informatii de specialitate, transportul materialelor şi montajul prin echipe de profesionişti.
 

URL website Lindstadt SRl furnizeaza acoperisuri de calitate!
distanţă Unknown
Address Sibiu, Romania
Categorie
Keywords