Gazduire Web

Bulevardul Ghencea 14, București 061344, România    www.hostmgs.com
Vezi website Adaugă la favorite Contactează autorul

Se vorbeste mereu de servicii digitale ( -Cloud-Linux), dar sa va povestim despre inceputa din un simplu joc.
Un simplu pusti din Bacau, in varsta de 27 ani , a devenit director internationat ,cu propriul Data Centere De Hosting situat in italia.

Inca de mic era un amatorial de a oferi servici online persoanelor contra cost. A inceput undeva prin 2008 , unde a inchiriat
un simplu Server Dedicat ( low cost) de la o companie din Romania,
A observat ca acest mic Business, sa-l numim asa,ar putea avea venituri frumoase.

Cu timpul a inchiriat mai multe Servere de la diverse companii din Romania,pentru ca cererile erau extra incarcate.
Dar stand mai pe ganduri a facut cateva calcule ,si si-a dat seama ca daca ar avea propriul sau DC ( Data Center) nu va mai trebui sa depinda de alte companii si va incasa mai mult el.
A inceput sa-si stranga niste banuti deoparte din castigul de pe host dar si din munca sa in constructi.

In 2014 a depus primele acte de ISO si deschiderea de primul brand Media Global Solutions (MGS), a decurs totul ca pe roate .
Pe la sfarsitul lui 2014 a luat primul local de 150 mp pentru a face primul TIER 1, a angajat 2 prieteni in cunostintele de IT,prin care nu a putut oferi nici un salariu pentru inceput pana la castigul asteptat.
In 2016 a deschis firma in romania Europa Data Center SRL , in Bucuresti pentru Punctul Fiscal din Romania, si in Italia, Media Global Solutions pentru punctul operativ DC
In 2017 a deschis un al 2-lea TIER2 tot in Roma doar pentru partea fiscala.

Societatea acuma opereaza cu 5 angajati din care 2 partea de support 3 partea de comercial,si sunt cunoscuti in toata europa de Primul Data Center Romanesc situat in Italia
Daca sunteti interesati de o oferta de Hosting sau echipamente IT putem sa va ajutam in ambele cazuri si suntem deschisi pentru orice tip de colaborare.
Pentru toate comenzile noi de dedicat server hosting standard si VDS-SSD Hosting acorda reduceri pentru primele 6 luni din contractul de hosting.
interesati va rugam sa ne contactati.
Pentru a beneficia de reducere cand efectuati comanda, va rugam sa scrieti in rubrica ” Note/Informatii suplimentare ” :

Societatea Europa Data Center SRL isi desfasoara activitatea in principal in domeniul comercializarii echipamentelor IT second hand si hosting la cel mai bun raport pret calitate.
– echipamente si solutii in domeniul IT (Rackuri, servere,storage,switch-uri,UPS-uri si componente) de calitate si la preturi accesibile.
– solutii hosting ,VPS,Dedicat,Colocare, echipamentele si serverele noastre sunt colocate in Europa Data Center SRL
– www.hostmgs.com
Reteaua full impreuna cu protectia DDOS si hardware Firewall asigura protectia infrastructurii si implicit a serverelor si serviciilor impotriva atacurilor informatice. –
www.hostmgs.com
Tel: 0371.782.303 E-mail: sales@hostmgs.com

URL website Gazduire Web
Ţară Romania
Judeţ Municipiul București
distanţă 1,399 kilometri
Address Bulevardul Ghencea 14, București 061344, România
Categorie
Keywords