Experienta nu conteaza in realizare magazin online

   www.shoprenter.ro
Vezi website Adaugă la favorite Contactează autorul

Ati visat vreodata ca produsele voastre sa fie comandate din toata tara? Daca intrati pe Fecebook articolele voastre, magazinul vostru sa apara pe paginile publicitare de aici? Nu mai trebuie sa visati doar, noi venim in sprijinul realizarii visului vostru cu toata experienta noastra adunata de-a lungul cercetarilor de piata, pentru noi esential este sa va oferim o mana de ajutor in realizarea unui .
Creativitatea, imaginatia oamenilor este nelimitata. Chiar si copii creaza rochite pentru papusi, coliere, bratari, inele din margele, si acesti copii pot fii pilda noastra. Ei arata cu deosebita mandrie creatia lor, tuturor.
Poate si tu esti la fel de talentat si ai vrea sa cunoasca o lume intreaga produsele, articolele tale, dar nu ai experienta sau fonduri suficiente pentru deschiderea unui magazin. In cazul acesta ai nevoie de un magazin virtual unde iti poti expune produsele in toata splendoarea lor , un magazin unde te poti mandrii cu creatiile tale indiferent in ce esti talentat: confectii, bijuterii, produse de patiserie.
Lumea trebuie sa cunoasca produsele tale. Si ai o perioada de proba gratuita. Testeaza cum ar fii sa ai un magazin virtual, fara riscuri.
Descarca gratuit pachetul de pregatire pentru crearea magazinului virtual, alcatuit din trei lectii: in prima gasesti cele 12 reguli de aur ale magazinelor virtuale, in a doua vei afla absolut tot de ce ai nevoie pentru a porni un magazin virtual, iar a treea cuprinde 30 de sfaturi pentru a marii numarul de cumparatori vizibil cu ochii.
Iti punem la dispozitie peste 50 de sabloane design, dintre care poti alege pe plac sa-ti caracterizezi magazinul conform ideilor si nevoilor tale, sa ai un magazin asa cum ti-ai dorit intotdeauna.
Cunosti secretul telefoanelor destepte? Atunci cu siguranta stii ca magazinul tau poate avea un aspect optimizat si pentru telefoane mobile, deci clientul poate intra “la cumparaturi” oriunde si oricand, poate sa arate magazinul tau, prietenilor asa raspandind produsele tale in randul oamenilor. Foloseste-te de aceasta optiune caci poate sa-ti aduca succesul.
Ba chiar profita de popularitatea Facebookului pentru a-ti raspandii produsele. Ajunge sa iti dea cateva persoane un simplu “like” sau “share” si multi altii vor putea admira creativitatea, imaginatia ta, produsele tale si atat de simplu poti devenii un producator mare cu un efort minim si chiar si fara experienta necesara administrarii unui magazin. Un magazin virtual nu necesita atata bataie de cap ca un magazin de rand, nu necesita investitie initiala nici declaratie de confidentialitate, sunteti scutiti de riscuri.
Administrarea magazinului va fii mai simpla si mai rapida ca niciodata.
Ce poate fii mai usor? Incepeti acum crearea unui magazin virtual si raspanditi-va rapid pe paginile internetului.