Eleganta prin Simplitate – Bijuterii Argint 925

   www.argint-timisoara.ro
Vezi website Adaugă la favorite Contactează autorul

Societatea SC Eleganta prin Simplitate SRL – D a luat naștere la sfârșitul anului 2013 din dragoste pentru și din dorința de a demonstra că eleganța și frumusețea pot fi și altfel decât costisitoare și opulente. Prin intermediul magazinului on-line dorim să oferim doamnelor din toată țara posibilitatea de a fi speciale cu bijuteriile noastre și să simplificăm alegerea unui cadou deosebit indiferent de ocazie.
Societatea Eleganță prin Simplitate cu sediul în Timișoara vă oferă o gamă largă de bijuterii din 925 însoțite de certificate de calitate și garanție. Vă oferim bijuterii cu zirconiu, cristale Swarovski, perle, smaralde și rubine artificiale sau alte pietre semiprețioase care suntem convinși că vă vor surprinde în mod plăcut!
Pentru o stare de bine și protecție împotriva răului vă oferim brățările magice care acționează ca adevărate talismane și îi apăra pe cei ce le poartă. Brățările au diferite pandantive de argint, simple sau cu zirconiu, pentru a satisface chiar și cele mai exigente dorințe.
Bineînțeles și fidelitatea vă este răsplătită! Vă invităm să cumpărați produsele noastre si să ne deveniti clienti fideli pentru a beneficia de discounturi!
Nu uitați, accesoriul perfect este acela care evidențiază frumusețea naturală și conferă eleganță păstrând totuși simplitatea!