Cadastru si Intabulare

   www.intabulare-cadastru.ro
Vezi website Adaugă la favorite Contactează autorul

Echipa noastra de experti , autorizati de Autoritatea Nationala de si Publicitate Imobiliara, va ofera la costuri avantajoase, servicii profesionale de topografie si , realizate rapid si eficient. Va oferim urmatoarele servicii de si topografie: Realizam lucrari de si intabulare pentru apartamente si terenuri intravilane si extravilane; Realizam parcelari, dezmembrari si/sau lotizari de terenuri intravilane si extravilane; Realizam comasari, alipiri de terenuri sau parcele; Realizam planuri topografice de situatie atat in format digital cat si analogic; Efectuam ridicari topografice in scopul executarii de proiecte ale diverselor investitii (constructii, restructurari, amenajari); Efectuam trasari de constructii, de cote si limite de proprietate.
In sprijinul dumneavoastra oferim consultanta in ceea ce priveste actele necesare pentru cadastru si intabulare cat si pentru realizarea documentatiei lucrarilor topografice. Experienta expertilor nostri si folosirea de echipamente topografice moderne si performante va garanteaza calitatea lucrarilor.
Toate lucrarile cadastrale sau de topografie sunt executate conform legislatiei in vigoare si respectand normele emise de Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara. Pentru mai multe informatii va prezentam legislatia in domeniul cadastrului (Legea cadastrului – legea 7/1996). Preturile difera in functie de specificul lucrarii (cadastru, intabulare, localizarea terenului, suprafata apartamentului). Pentru o evaluare a lucrarii Dvs va rugam sa ne contactati.