Cabinet ORL dr Horhat Ioana Delia

   www.orl-timisoara.ro
Vezi website Adaugă la favorite Contactează autorul

De ce sa mergem la -ist?
Nu am miros, sforai, ma manaca urechea, nu pot sa respir, ma manaca gatul, nu aud cu o ureche, am tiuituri in urechi, arsura in ureche,mancarimi si bubuituri in ureche, respir foarte greu, ma doare urechea, mi-a ramas vata in urechi, parca as avea nasul mereu infundat, imi curge sange pe nas, puroi pe amigdala, nod in gat, jena in gat, arsura la limba, senzatie de mucoasa nazala uscata, nu mai am voce, corp strain blocat in gat, gat uscat, senzatie de nod in gat, gat iritat, am vajaieli in cap, ragusala, ameteala si pierdere de echilibru, pentru toate aceste motive trebuie sa mergi la un medic Orl.
Ce inseamna ORL?
Oto-rino-laringologia (ORL) se ocupă cu tratarea afecţiunilor malformative, traumatice, inflamatorii şi tumorale atât ale urechii, osului temporal, nasului şi sinusurile paranazale, cavităţii bucale, faringelui, laringelui, traheei, esofagului, precum şi ale structurilor adiacente.
Puteti gasi informatii actualizate despre majoritatea problemelor de sanatate specifice domeniului meu de activitate. De asemenea, va ofer link-uri utile catre alte surse de informare, care va pun la dispozitie detalii specifice privind afectiunea care va intereseaza. Ma puteti contacta pentru programari la Clinica Orl Pediatrie si Adulti Bega a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Timisoara