Aripioare Picante Focsani

   www.aripioarepicante.ro
Vezi website Adaugă la favorite Contactează autorul

Stiti cum e..vrei sa incepi o afacere,si nu stii daca devii milionar sau nu.Pentru noi cei care dorim sa facem acest lucru:),facebook-ul e unul dintre canalele prin care putem lua un mic puls a mancatorilor de un alt tip de fast-food..Ideea de fast-food nu ne apartine,e implementata de un nu stiu cine,in nu stim ce timp,in nu stim ce loc..Insa ea ca si idee concentreaza un singur lucru:mancare gatita rapid.Atat. Calitatea acestui fast-food deriva din cu totul altceva,pentru ca nimic nu iti va garanta calitatea,nici macar prin insasi ideea in sine.
De aceea,incercam sa aducem la un loc 2 idei,imbinand cele mai sus mentionate,intr-un produs extrem de cautat, extrem de gustos,de care insa noi romanii suntem privati,dintr-un simplu motiv de cauzalitate si de monopol pe o piata saturata de shaorme si kebab.
Ideea propusa si promovata de firma noastra,este pe atat de simpla cat e de complicata,iar asta face din noi ca si firma,ca si propunere catre voi,unii din cei mai exponentiali vanzatori de fast-food de pe piata vranceana si nu numai. Suntem convinsi ca deschiderea acestui fast-food,va fi miimea ce lipseste consumatorilor fast-food,de a aprecia,de a se recunoaste in materie de gust,printre probabilile zecile de exemple in care noi nu ne regasim,orice am face..
Povestea acestei idei poate fi uneori impresionanta,caci ce e mai impresionant decat sa fii in alta tara,gandindu-te la ce mananci azi,inconjurat de oameni pe care nu ii cunosti,insa in care vezi clar placerea savurarii unui pranz,unei cine,intr-o perfecta sezonanta cu gustul total a unor savuroase bucati de pui picant.Sau poate e doar ideea de picant,caci gustul intalnit de noi,contrasteaza izbitor intr-un amalgam de senzatii tari culinare.
Fara sa aveti senzatia ca suntem insistenti intr-o monstra de publicitate agresiva gratuita pe acest site de socializare, incheiem aici cu promisiunea ca vom reveni imediat cu poze,materiale promotionale si oferte tentante,cat si cu multe idei de a va face clipele cat mai placute cu putinta,incepand bineinteles,cu rugamintea noastra de a ne da un simplu LIKE,pentru a ne putea intalni cu o placuta senzatie de foame,intr-una dintre locatiile noastre viitoare.Noi promitem o intalnire spicy,mild or extrahot..
P.S. Cred ca puteti considera aceasta oferta promotionala,o alta optiune pararela legata de megagigantul K.F.C. Doar ca pe noi nu ne avantajeaza distanta fata de ei..ci povestea,care incepe intr-o zi,cu 2 prieteni,la o masa, in alt colt de lume..