Help & Support

Website-ul tau a fost respins din directorul nostru web, doresti schimb de link-uri sau afisare promovata pe Zombalau.ro, vrei un website profesional ori o evaluare SEO gratuita? Completeaza formularul!

 1.  Website-ul tau a fost respins sau suspendat? Cel mai probabil nu respecta termenii si conditiile directorului Zombalau.ro. Citeste termenii inainte de a deschide un tichet. Consideri totusi ca ai respectat termenii si conditiile noastre? Deschide un tichet in care nu uita sa adaugi adresa url a website-ului tau.

 2.  Doresti afisare promovata gratuita. Adauga link catre Zombalau.ro pe prima pagina a website-ului tau. Link-ul trebuie sa aiba unul din cele 3 nume: Promovare web, Promovare website ori Promovare online.

 3.  Vrei sa faci schimb de link-uri? Nu acceptam decat link-uri de pe pagini cu cel putin PageRank 3. Link-ul tau va fi afisat pe prima pagina a directorului nostru si pe toate paginile de listari, deci acelasi lucru il asteptam si de la tine.

 4.  Website-ul tau nu apare pe Google pentru cuvintele cheie dorite? Cere o evaluare SEO gratuita si noi iti vom spune, in limita timpului si cererilor primite, cateva ponturi de optimizare SEO.

 5.  Vrei un website profesional in WordPress? Contacteaza-ne!

[]
1 Step 1
Nume
Website Link
Mesaj
0 / 6000
Previous
Next